Hz Adem ve Hz Havvanın elbiselerinin soyulması


Ayeti kerimenin gelişinden(tefsirden) anladığım meyve yedikten sonra cinsel organları görünür hale geliyor ve yaprakla kapatmaya çalışıyorlar. Sihir gibi olması akıl dışı oldugundan şu şekil bir durum oldugunu akla getiriyor.

Zamanımızda kullandığımız antibiyotikler, antifungaller ve antivirallerin geçmişi çok kısadır. İlk bilinen penisilin pasaklı bir araştırmacı bakterileri incelediği kabın üzerine küf mantarı ouştuğunu ve küf mantarının oluştuğu yerde bakterilerin üremediğni görmüş ve dünya tarihinden etkili olan antibiyotiklerin farkına varmıştır.

Vücudumuzu düşündümüzde bizim de vücudumuzda yaklaşık 10 kilo civarında bakteri bulunmakta. Antibiyotik kullanınca bunların hepsi aynı tür olmadıgından bir kısmı ölmekte ve antibiyotikten etkilenmeyen kısımdaki bakteriler aşırı çoğalıp ishale sebep olmakta. Bazen de antibiyotiğe karşı bazı insanların allerjisi oldugundan derisi soyulmakta haşlanmış deri sendromu dediğimiz hastalık görülmekte.

Zannımca Hz Adem ile Havanın mantar veya bakteri kaynaklı doğal bir elbisesi vardı . Yasak meyve alınca ya antibiyotik etkisi nedeniyle ya da vücudun allerjik yanıtı sonucu doğal örtü kayboldu ve cinsel organları görünü hale geldi. Yahut ereksiyon benzeri etkiyi olmadık yerde ortaya çıkarıp rezil olmalarına sebep olsdu. Meyve yedikten sonra böyle bir reaksiyon gelişmiş olması olayın akışına uymakta. Ya da mutasyona sebep olmuş olabilir. Tabi Allah azze ve celle doğrusunu bilir.

Neticede olay insanın Allaha itimad etmeyip boş vaadlerin pesinden gidip çok komik ve rezil duruma düşeceğini gösteren bir vakıadir ana fikir budur elbise nasıl soyuldu soyulmadi gereksiz tartışma konularıdır. Niye yazıyorsun dersen olayın oluş şeklini batıl göstererek daha da gidip kitabı inkar ettirmek isteyen seytanlarin etkisini kırmak için.

About gelişme aşamasında

adamın biri
Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı ve olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.